Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.planetabaterii.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

ATFE s.r.o., Hrušová 51,  vedle ARMY shopu, Hrušová u Vysokého Mýta, 56555

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Planetabaterií.cz

Internetový obchod Nákupnícentrum.net - největší nákupní centrum na českém internetu. Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za super ceny. Samolepky na zeď promění daný prostor k nepoznání a dodají mu originalitu. Planetanábytku.cz - značkový nábytek se slevou až 30%. Pěkné koupelny do každého domu a bytu. Kupte si zahradní nábytek online. Luxusní holení pro opravdové muže.

Fotopasti na zloděje

Chcete odhalit nezvané hosty?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Jízdní kola značky za super ceny. Servis24 přihlášení je opravdu velmi rychlé a dostupné.

Vortex A979 - monster 4x4 - 1/18

RCobchod

Vortex A979 - monster 4x4 - 1/18

Cena: 2 590,00 Kč

koupit

F645-049 (pro verzi 2)

MJX

F645-049 (pro verzi 2)

Cena: 499,00 Kč

koupit

Vysílač Thunderbird

RCobchod

Vysílač Thunderbird

Cena: 490,00 Kč

koupit

9077-01, stabilizátor, pro eagle 9077

RCobchod

9077-01, stabilizátor, pro eagle 9077

Cena: 220,00 Kč

koupit

Univerzální balancerová deska pro LiPo

DF models

Univerzální balancerová deska pro LiPo

Cena: 190,00 Kč

koupit

Subotech buggy 4x4 - 45km/h

RCobchod

Subotech buggy 4x4 - 45km/h

Cena: 3 599,00 Kč

koupit

RC Black widow (pavouk Černá vdova)

Cute Sunlight

RC Black widow (pavouk Černá vdova)

Cena: 444,00 Kč

koupit

Across-3 buggy 4x4 s osvětlením

RCobchod

Across-3 buggy 4x4 s osvětlením

Cena: 2 990,00 Kč

koupit

Řízení + Servo saver

DF models

Řízení + Servo saver

Cena: 389,00 Kč

koupit

Šrouby M3x20 VRX/10245

VRX Racing

Šrouby M3x20 VRX/10245

Cena: 116,00 Kč

koupit

Pojistné matice M4 RH5103

VRX Racing

Pojistné matice M4 RH5103

Cena: 71,00 Kč

koupit

Vnitřní písty tlumičů VRX/10105

VRX Racing

Vnitřní písty tlumičů VRX/10105

Cena: 115,00 Kč

koupit

Držáky stabilizátoru VRX/10219

VRX Racing

Držáky stabilizátoru VRX/10219

Cena: 87,00 Kč

koupit

Přední hliníkové těhlice VRX/10917

VRX Racing

Přední hliníkové těhlice VRX/10917

Cena: 2 028,00 Kč

koupit

Držák motoru VRX/10190

VRX Racing

Držák motoru VRX/10190

Cena: 148,00 Kč

koupit

Vrtule bílé pro Syma X5C a X5

SYMA

Vrtule bílé pro Syma X5C a X5

Cena: 117,00 Kč

koupit

Pár JR konektorů

GPX Extreme

Pár JR konektorů

Cena: 24,00 Kč

koupit

Krytky osvětlení X8C-20

SYMA

Krytky osvětlení  X8C-20

Cena: 119,00 Kč

koupit

Sponky na karoserii 28mm - 10ks

Q Model

Sponky na karoserii 28mm - 10ks

Cena: 99,00 Kč

koupit

Akumulátor pro drony SYMA X5UW/C

SYMA

Akumulátor pro drony SYMA X5UW/C

Cena: 199,00 Kč

koupit

Ovladač 2.4G - X5UC X5UW

SYMA

Ovladač 2.4G - X5UC X5UW

Cena: 411,00 Kč

koupit

Servo saver

DF models

Servo saver

Cena: 390,00 Kč

koupit

Elektromotor RC- 550 8515

DF models

Elektromotor RC- 550 8515

Cena: 499,00 Kč

koupit

Unašeče diferenciálu

DF models

Unašeče diferenciálu

Cena: 318,00 Kč

koupit

Přední díl

DF models

Přední díl

Cena: 302,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace